استفاده از اطلاعات و داده‌هاي موجود، کاري است که دانش آموزان کنکوري به صورت مستمر مورد توجه قرار مي‌دهند.


يکي از دلايل اين توجه بيش از حدِ معمول در بازه‌هاي زماني نزديک به کنکور ، استرس ناشي از مطالعه و ترس از نتيجه‌اي است که به طور مستقيم تاثير بر مسير زندگي کاري و تحصيلي آينده دانش آموزان دارد.


ولي سوال اصلي اين است که آيا اين اطلاعات درست و دقيق در اختيار ما قرار مي‌گيرند؟ آيا داده‌هاي موجود، همان داده‌هاي واقعي هستند؟


اين اطلاعات و داده‌ها از کدام منابع به ما مي‌رسند؟


پاسخ به اين سوالات يک امر مهم در تصحيح ديد دانش آموزان به موضوع کنکور و مهمتر از آن کاهش استرس ناشي از مقايسه خود با ديگران به خصوص نتايجي که ممکن است از دوستان و هم کلاسي‌هاي خود بشنوند.


زمان نزديک به کنکور زمان حساسي هم به لحاظ مطالعه سرفصل‌هاي تعيين شده در برنامه مطالعاتي دانش آموز و هم به لحاظ فشارهاي رواني در اين دوره است.


پس راه درست اين است که در کنار برنامه ريزي هاي درسي و مطالعاتي به آرامش، اعتماد به نفس و کنترل استرس نيز توجه شود.


دانش آموز کنکوري بايد بتواند به اين باور برسد که هيچ کدام از اطلاعاتي که از محيط اطراف دريافت مي‌کند نبايد بر تصميمات و مخصوصا آرامش خاطر او اثر بگذارد. چون همين عوامل که در اکثر مواقع به دور از واقعيت‌اند ممکن است باعث کاهش انگيزه فرد شوند. به طوري که با تمرين و آگاهي مي‌توان از تمام اين عواقب جلوگيري کرد.


منبع: خبرگزاري ايلنا


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بخش تحقیقات پیشرفته فرهنگی پزشکی سنسور فشار هاگلر پیکاسو هنر کد تخفیف تپسی اسنپ گياهان دارويي ايران گرافیک MS10 معرفی کالا فروشگاهی